ASOCIAŢIA HABITAT FOR HUMANITY ROMANIA

Categorii: Susținerea copiilor și a familiei   Persoane fără adăpost  

Scop

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Detalii

Tip Asociatie
CIF 15391896
Numar inreg. National 3051/A/2003
Numar inreg. Instanta 7/N/2003
Data inreg. Instanta 10 April 2003
Pozitie
Numar Incheiere
Data Incheiere 10 April 2003
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Str. Naum Râmniceanu, nr. 45 A, et.1, ap. 3, sector 1,
Bucureşti 11616, București
STR. NAUM RAMNICEANU NR. 45A, ET. 1, AP. 3, SECTOR 1,
, Alba
STR. NAUM RAMNICEANU NR. 45A, ET. 1, AP. 3, SECTOR 1,
BUCUREŞTI , Bihor

 

Contacte organizatie

Adrese oficiale:

   021 311 30 25

   [email protected]

 

Conturi bancare

Cont pentru donaţii in RON / EUR / USD::

RO25 BRDE 050S V150 1751 0500
BRD Sucursala Oradea

Descriere

O locuință decentă poate rupe cercul sărăciei. Credem cu tărie în acest lucru din 1976, de când lucrăm pentru viziunea noastră: o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Cu sprijinul nostru, peste 4 milioane de oameni din peste 90 de țări au un loc mai bun în care să trăiască, o casă nouă sau una complet renovată.Suntem o asociație creștină, non-profit, ce lucrăm alături de oameni de pretutindeni, din toate păturile sociale, rasele, religiile și naționalitățile pentru a elimina locuirea precară.

Habitat Internațional

Habitat for Humanity a fost fondată în 1976 în SUA de către Millard şi Linda Fuller şi a revoluţionat la nivel mondial conceptele de locuire socială, de voluntariat şi de implicare socială a comunităţilor locale. Habitat for Humanity sprijină în acest moment locuirea decentă din peste 70 de țări din Statele Unite și Canada, America Latină și Caraibe, Africa și Orientul Mijlociu, Europa Centrală și Asia, Asia și Pacific.

Habitat for Humanity România

Ideea şi conceptul Habitat for Humanity au prins viaţă în România în anul 1996 în micul oraș din nord-vestul țării, Beiuș (județul Bihor). România a fost a 50-a țară Habitat for Humanity din lume.

Nevoia mare de locuire decentă din România a dus la extinderea Habitat for Humanity România în filiale în șase județe: Beiuș – Bihor, Cluj Napoca – Cluj, Comănești – Bacău, Rădăuți – Suceava, Cumpăna – Constanța, Craiova – Dolj. Biroul național, aflat în București, coordonează proiectele din fililale și implementează proiecte în ariile geografice în care acestea nu ajung. Habitat for Humanity România a devenit cel mai mare ONG din România în domeniul locuirii sociale, cu misiunea de a elimina adăpostirea sărăcăcioasă și lipsa de adăpost. Am reușit să ajutăm, prin cele șase filiale ale nostre din România, peste 16.000 de persoane să aibă un loc decent în care să trăiască, prin construcții de case noi și reabilitări, si alte 20.000 prin programele de preventie si raspuns la dezastre.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
3051/A/2003 7/N/2003 2003-04-10 2003-04-10
16623/A/2011 1 2011-01-11 2003-04-10

Adunarea Generală a luat act de intentia de a demisiona a Domnului Donald S. Haszczyn din calitatea de membru Generale precum şi al Consiliului Director al Asociaiei Habitat for Humanity România ast data de 20.0,2013, motiv pentru care Adunarea General Consiliului Director în persoana Dlui. Gregory John Foster, cât şi în Consiliul Director

Asociatii fondatori am hotarat de asemenea prelungirea mandatului presedintelui fondator cu o perioada de 4 ani de la data semnarii prezentului act. ales în funcia de Preţşedinte al asociaiei ţ ----------------------------------------------------------- Hotararea Adunării generale din 12.07.2011 ------------------------------------------------------- Adunarea Generală a luat act de intentia de a demisiona a Domnului Donald S. Haszczyn din calitatea de membru şi preşedinte al Adunării Generale precum şi al Consiliului Director al Asociaiei Habitat for Humanity România astţăzi

şi preşedinte al Adunării ţăzi 20.05.2013, care va produce efecte începând cu.ajutarii si dezvoltarii structurale a programelor « Habitat for Humanity I Habitat pentru Umanitate », scutind;aceste programme de costurile si cheltuielile suplimentare necesare obtinerii si ă hotărăşte numirea unui nou membru şi preşedinte al Adunării Generale şi şi în calitate de membru a Dlui Joachim Ramakers atât în Adunarea Generală, 9499 Alte activitati asociative n.c.a. ( acordare de credite catre terte persoane).;Aceste activitati se vor desfasura cu caracter ocazinal, avand in mod exclusiv un scop caritabil, in vederea administrarii unor surse de finantare.;Activitatile economice de creditare sunt in mod exclusiv desfasurate in;vederea acordarii unor finantari pentru constructie de locuinte care urmeaza a------------------------------------------------------- Adrian Gheorghe Ciorna este fi puse la dispozitia oamenilor in nevoie, cu posibilitati reduse de a-si achizitiona singuri o locuinta Ia preturile de piata, atat din lipsa de fonduri cat si din imposibilitate de a se autofinanta.

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti