ASOCIATIA PENTRU INTERVENTIE TERAPEUTICA IN AUTISM

Categorii: Tratament și cercetare afecțiuni medicale   Sănătate mintală  

Scop

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in ianuare 2009, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

La AITA suntem dedicati copiilor iar promisiunea noastra este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Copilul cu autism primeste la noi un program individualizat de interventie special creat astfel incat sa-i poata atinge toate nevoile de dezvoltare.

Detalii

Tip Asociatie
CIF 24937777
Numar inreg. National 7640/A/2008
Numar inreg. Instanta 58
Data inreg. Instanta
Pozitie
Numar Incheiere
Data Incheiere
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Str. Alexandru Magatti, nr. 5, zona Piata Muncii,
Bucuresti , București
ŞOS. ALEXANDRIA NR.78, BL.PC9, SC.1, ET.6, AP.23, SECTOR 5,
, Alba
ŞOS. ALEXANDRIA NR.78, BL.PC9, SC.1, ET.6, AP.23, SECTOR 5,
BUCUREŞTI , București

 

Contacte organizatie

Contact oficial:

   0753 055852, 0213351536

   [email protected]

 

Conturi bancare

Cont EUR:

RO08 BUCU E477 7473 2511 EU01
Alpha Bank, sucursala Perla

Cont RON:

RO51 BUCU E477 7473 2511 RO01
Alpha Bank, sucursala Perla

Descriere

Viziunea AITA este o lume in care toate drepturile copiilor cu autism sunt respectate O lume care constientizeaza importanta primirii si integrarii copilului cu autism in societate; O lume in care diagnosticul de autism nu este privit ca o fatalitate, intelegandu-se importanta interventiei timpurii si a imbunatatirilor in planul comunicarii si limbajului, al socializarii, al comportamentelor, pe care aceasta le poate aduce; O lume  in care oamenii stiu ca autismul nu „se ia” si ca persoanele cu autism au nevoie la fel de mult ca oricine de iubire, de intelegere, de incurajari, de apartententa la un grup si de educatie.

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe copiii cu autism si cu alte tulburari de dezvoltare sa-si descopere si sa-si utilizeze potentialul la cel mai inalt nivel, oferindu-le programe de interventie terapeutica personalizate, create de catre unii din cei mai buni specialisti din tara.

  Obiective

Avem ca scop promovarea continua a unor standarde ridicate de competenta si de etica profesionala in analiza comportamentala aplicata (Applied behavior Analysis) in Romania, pregatirea continua a specialistilor AITA in analiza comportamentala aplicata, logopedie,PECS (Picture Exchange Communication System), si art-terapie.

Informarea cat mai clara atat despre ceea ce inseamna tulburarile pervazive de dezvoltare (Autism, Asperger, Tulburarea Dezintegrativa a Copilariei, Tulburarea Rett, Tulburarea Globala), cat si despre metodele de terapie adecvate si aplicarea lor (in principal Analiza comportamentala aplicata ? Applied Behavior Analisys).


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
7640/A/2008 58 2008-12-30 2008-12-11

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti