ASOCIAŢIA DE TURISM ŞI ECOLOGIE "DIANTHUS" MEDIAŞ

Categorii: Protecția și conservarea mediului   Cluburi sportive   Hobby si activitati de recreere  

Scop

Asociatia de Turism si Ecologie DIANTHUS Medias este o organizatie neguvernamentala non-profit, care prin activitatile sale si-a dovedit utilitatea publica.Are drept misiune dezvoltarea de programe turistice, sportive, educationale si de protectia mediului.

 

 

Detalii

Tip Asociatie
CIF 7119395
Numar inreg. National 2398/A/1995
Numar inreg. Instanta 9
Data inreg. Instanta 13 March 1995
Pozitie
Numar Incheiere 9
Data Incheiere 13 March 1995
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

STR. J. HONTERUS NR. 44 (TURNUL PIETRARILOR,
MEDIAŞ , Sibiu

 

Contacte organizatie

Feri Teglas:
presedinte

   744828120

   [email protected]

 

Conturi bancare

Cont RON:

RO43 RNCB 0231 0195 2948 0001
BCR Medias

Descriere

Asociația Dianthus este o organizație non-profit, nepartizană politic sau religios. Principalele direcții de activitate ale organizației sunt promovarea turismului, a sportului şi ecologiei. De asemenea asociatia implementeaza proiecte, actiuni de invatare formala si nonformala, de promovare a valorilor democratice, dezvoltare personala si profesionala, avand drept public tinta tinerii.

Iubim natura şi în special muntele. Ne simţim ca acasă în inima munţilor, în mijlocul pădurilor în cabane şi în corturi. Ne place să stăm seara la foc şi să discutăm, să cântăm şi să dansăm. Dianthus organizează lunar excursii în diferite zone turistice din ţară şi străinătate.Ne place mişcarea pentru că ne ajută să ne menţinem sănătoşi şi voioşi. Fie că e vorba de ciclism, escaladă, schi, atletism sau orientare turistică, practicăm sportul cu maximă plăcere.

Credem că este de datoria noastră, a oamenilor, să păstrăm mediul înconjurător curat şi sănătos. Nu însă toţi sunt conştienţi de asta. Unul din rolurile Dianthus-ului este de a promova educaţia ecologică şi de a interveni când este cazul.
Dianthus implementează proiecte de mediu în colaborare cu autorităţi locale şi unităţi de învăţământ.

In ultimii ani ne-am implicat în activităţi culturale, de comunicare şi invăţare non-formală şi am scris proiecte de promovare a valorilor democratice, de educaţie financiară şi am răspuns afirmativ colaborărilor dintr-un spectru mai larg de activităţi.

Mai presus de toate acestea însă, asociația își propune să ofere membrilor și simpatizanților săi ocazia să stabileasca prietenii noi (suntem permanent deschiși către noi voluntari sau prieteni), să ofere sau să creeze ocazii în care toți cei implicați să se simtă bine.

DIANTHUS s-a infiintat la 15 septembrie 1987, functionand ca un club de turism, urmand ca in anul 1995 sa-si largeasca domeniul de activitate in conformitate cu cerintele actuale, schimbare care a dus la obtinerea personalitatii juridice, prin Sentinta civila nr. 9 din 13 martie 1995.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
2398/A/1995 9 1995-03-13 9 1995-03-13
40/A/1995 75 1995-03-07 9 1995-03-13

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti