ASOCIAŢIA SE POATE

Categorii: Protecția și conservarea mediului   Educatie non-formala  

Scop

\Asociaia are ca scop formarea teoretica si practicaţţia sociala si profesionala pentru tineri si adulti, in special pentru tinerii si adulţii aparţinând minorităţilor naionale din Romania,ţ precum si promovarea tinerilor olimpici din scoli, licee, universităţi, etc, prin organizarea de cursuri, conferine, seminarii, programe sau strategii de pregţătire profesionala/schimb de experiena ori prin organizarea oricţăror evenimente care se vor adeveri oportune pentru atingerea scopului Asociaiei.;Asociaia isi propune sa se ocupe, cu toate resursele umane si materialeţţ de care va dispune, de protejarea mediului inconjurator prin preluarea si reciclarea deşeurilor nepericuloase (i.e. hârtie, carton, plastic), prin plantare de copaci, etc, precum si sa se ocupe de conservarea patrimoniului natural si cultural in satele din Romania.;De asemenea, Asociaia va organiza orice fel de evenimente culturale si sportive pe plan naional si internaional, vaţţţ promova sportul si cultura, va desfăşura schimburi culturale in tara si străinătate, si prin aceasta va facilita promovarea relatiilor interculturale intre state, va realiza activităţi menite sa aduca in prim-plan si sa promoveze patrimoniul cultural si natural. Va face cercetări diverse cu privire la activitatea aleşilor in Parlamentul European si a modului in care aceştia isi exercita mandatul si îşi duc la îndeplinire obiectivele mandatelor etc. Va colabora cu organizaii naionale ţţşi internaionale în domeniul sportiv, cultural, social pentru organizarea de evenimente, concursuri, viziteţ reciproce sau schimburi-de experiena.”ţ

Detalii

Tip Asociatie
CIF
Numar inreg. National 16333/A/2014
Numar inreg. Instanta 25 PJ
Data inreg. Instanta 22 April 2014
Pozitie
Numar Incheiere 990
Data Incheiere 09 April 2014
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Strada Calea Șerban Vodă, nr. 28, Ap.1,
București, Sector 4 , București
,
CHIAJNA, SAT DUDU, STR. REZERVELOR, TARLA 76/1, PARCELA 4, NR. 64, AP. 23, CAM. 1, COD POSTAL 077040 ,

 

Contacte organizatie

Contact oficial:

   +40769 836 138

   [email protected]

 

Conturi bancare

Nu exista conturi bancare

Descriere

Asociația Se Poate este o organizație non-profit înființată în anul 2014. Prin intermediul proiectelor naționale și internationale pe care le derulăm, oferim tinerilor experiențe interculturale care să contribuie la dezvoltarea lor personală și socială, prin abordarea unor tematici precum angajabilitatea, protecția mediului înconjurător, egalitatea de şanse, cetățenie activă, toleranţă şi respect între oameni la nivel global.

Ne propunem să contribuim la dezvoltarea și promovarea sportului și culturii atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

 Misiune

Experiențe interculturale
Oferirea de experiențe interculturale de învățare tinerilor;

Toleranță
Promovarea înţelegerii interculturale, egalităţii de şanse, toleranţei şi grijii față de mediul înconjurător la nivel global.

Dezvoltare personală
Sprijinirea tinerilor în dezvoltarea lor personală şi socială prin proiecte internaţionale;

Protejarea mediului
Sensibilizarea cu privire la dezvoltarea durabilă prin reciclare și reîmpădurire

Suntem activi în domeniul educaţiei non-formale prin furnizarea de evenimente educaționale pentru tineri, schimburi internaționale de tineret sau cursuri de formare pentru formatori şi lucrători de tineret. Până în prezent, am participat la schimburi internaționale în diferite ţări, evenimente interculturale, diferite evenimente sportive, evenimente sociale locale, seminarii și dezbateri.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
16333/A/2014 25 PJ 2014-04-22 990 2014-04-09

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti