ASOCIAŢIA SPORT PENTRU SĂNĂTATE

Categorii: Sport de masa  

Scop

Asociatia Sport Pentru Sanatate este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, independenta, care sustine si promoveaza sportul, incurajeaza si faciliteaza practicarea acestuia, dezvoltand programe si evenimente sportive de interes general, pentru mentinerea, ameliorarea si imbunatatirea starii de sanatate fizica, psihica si spirituala si educarea motivationala pozitiva a oamenilor.

Detalii

Tip Asociatie
CIF
Numar inreg. National 16372/A/2011
Numar inreg. Instanta 77
Data inreg. Instanta
Pozitie
Numar Incheiere 9318
Data Incheiere
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Bulevardul Tomis, nr. 332,
Constanta , Constanța
B-DUL TOMIS NR.332, BL.M1, SC.A, PARTER, AP.1.,
CONSTANŢA , Constanța

 

Contacte organizatie

Contact oficial:

   075.633.2777

   [email protected]

 

Conturi bancare

Nu exista conturi bancare

Descriere

Am demarat acest proiect din dorinta de a convinge oamenii sa renunte la viata sedentara, sa aleaga miscarea, sa faca sport pentru sanatate, dar si pentru a sensibiliza si motiva opinia publica, institutiile de stat si sectorul privat sa se implice mai mult intr-un domeniu neglijat in ultima perioada.

Ne straduim sa fim cu adevarat un liant intre cei ce aleg o viata sanatoasa si partenerii care ne sustin in acest demers. Ne propunem sa atragem in proiectele noastre parteneri implicati in viata comunitatii, in proiecte sociale si ne vom stradui sa le promovam cat mai eficient imaginea, oferind o platforma viabila pentru comunicarea de brand. Asociatia Sport Pentru Sanatate isi va asocia imaginea numai cu acele companii si branduri care impartasesc valorile in care noi credem.

Prin actiunile noastre vom acoperi intreg spectrul social, pentru a crea modificari sociale pozitive in sport, sanatate, incluziune sociala, responsabilitate sociala si corporatista, filantropie.

„Rolul ONG-urilor este acela de a exprima cerintele oamenilor prin participarea activa a acestora la evenimente sociale de interes, avand in centrul actiunii individul, beneficiarul de drept al programelor. Numai ca in timp ce in statele europene dezvoltate si in SUA evenimentele sociale sunt la ordinea zilei, la noi proiectele se fac mai mult pe hartie. In domeniul educatiei fizice si al sportului, chiar nu are rost sa mai comentam… Cred ca lumea avea nevoie de noi pentru a fi intr-o buna forma fizica si mentala. Daca nu existam, trebuiam inventati!” (Otilia Iancu – vicepresedinte si membru fondator al Asociatiei Sport Pentru Sanatate, masterand in Relatii internationale si studii europene)

VIZIUNE

Un univers in care sportul sa aiba un rol benefic in mentinerea sanatatii fizice si psihice, in dezvoltarea personala si in comunicarea intre oameni.

„Sportul este pasiunea mea si cred cu tarie ca miscarea ar trebui sa faca parte din viata noastra, a tuturor, indiferent de varsta, clasa sociala sau venit.” (Denis Ionescu – vicepresedinte si membru fondator al Asociatiei Sport Pentru Sanatate, campion national la skandenberg)

VALORILE noastre calauzitoare sunt:

Viata activa. Stim ca viata este unica si de aceea o vom apara şi vom lucra la imbunatatirea calitatii vietii, prin sport, pentru toti oamenii;

Sportul. ASPS va aduce un plus de dinamism in viata dumneavoastra cu ajutorul sportului, factor important in mentinerea si imbunatatirea sanatatii, in dezvoltarea personala si in comunicarea intre oameni;

Sanatatea. Sa previi este mai usor decat sa tratezi, scopul nostru fiind acela de a preveni stilul de viata necorespunzator care duce la aparitia bolii;

Oamenii (echipa ASPS, parteneri, voluntari). Suntem o echipa formata din (si ne inconjuram de) oameni integri, curajosi, entuziasti, implicati si dedicati muncii si pasiunilor care ii definesc, capabili sa aiba un impact constructiv in dezvoltarea de programe si proiecte indraznete, pe termen lung;

Pasiunea pentru sport si pentru tot ceea ce facem, manifestata prin initiativa, inovare, implicare si entuziasm;

Responsabilitatea. Avem o atitudine constienta si actionam cu simt de raspundere fata de obligatiile sociale pe care ni le-am asumat;

Filantropia. Iubind oamenii, intelegem sa-i tratam fara discriminare, cu dorinta de a contribui la dezvoltarea lor in concordanta cu idealurile si cu valorile personale.

„Telul nostru este sa convingem oamenii sa renunte la sedentarism si sa constientizeze faptul ca binecunoscutul indemn  „pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi!” nu este numai un promo obligatoriu al posturilor de radio si televiziune, ci si un mod de viata pe care fiecare dintre noi ar fi bine sa ni-l insusim si pe care Asociatia Sport Pentru Sanatate incearca sa-l promoveze. Sport, Sanatate, Voie Buna!(Radu Andrei, presedinte si membru fondator al Asociatiei Sport Pentru Sanatate, masterand in Comunicare si relatii publice).


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
16372/A/2011 77 2011-07-08 9318 2011-06-17

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti