ASOCIAŢIA ENVISION

Categorii: Voluntariat  

Scop

To envision înseamnă a-ţi imagina un lucru bun cu şanse mari de a deveni realitate. Am ştiut de la bun început că, pe lângă prietenie şi timpul petrecut în sectorul nonguvernamental, pe noi ne leagă ca echipă ceva la fel de puternic – dorinţa de a schimba ceva în comunitatea în care trăim, de a contribui activ la transformarea acelui exerciţiu de imaginaţie şi optimism într-o realitate cotidiană.

Detalii

Tip Asociatie
CIF 30756627
Numar inreg. National 3717/A/2012
Numar inreg. Instanta 64PJ
Data inreg. Instanta
Pozitie
Numar Incheiere
Data Incheiere
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Şos. Bucureşti – Târgovişte nr. 44B, bloc 1, tronson 2, etaj 1, apartament nr. 213,
Com. Mogoşoaia , Ilfov
Str. Modoran Ene, nr.7, bl. M92, sc.B, ap.56, sect.5,,
Bucuresti , București
,
COM. MOGOŞOAIA, ŞOS. BUCUREŞTI - TÂRGOVIŞTE NR. 44B, BLOC 1, TRONSON 2, ETAJ 1, APARTAMENT NR. 213, ,

 

Contacte organizatie

Andrei Chirtoc:
Projects Conductor

   0721 765 383

   [email protected]

 

Conturi bancare

Cont RON:

RO76 INGB 0000 9999 0336 4764
ING Bank

Descriere

EnViziunea noastră Misiune

Ne propunem să contribuim la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil în viața acestora.

Cum?

prin programe de informare, educare și conștientizare în ceea ce privește importanța implicării sociale a indivizilor în dezvoltarea durabilă a comunităților; prin promovarea voluntariatului și a cetățeniei active; prin proiecte care contribuie la dezvoltarea mediului non-guvernamental, generator de schimbare cheie la nivel comunitar Viziune

O Românie în care fiecare actor social să aibă o contribuție asumată și activă la dezvoltarea durabilă a comunității în care trăiește.

Valori

Implicare socială: dedicând o parte din timpul, energia sau resursele proprii pentru a da ceva înapoi comunității în care trăiești și te dezvolți, contribui la creșterea calității vieții tale pe termen lung, a familiei tale și a generațiilor următoare.

Responsabilitate: a fi responsabil în tot ce faci este prima dovadă că ai o viziune pe termen lung și că înțelegi adevăratul sens al libertății, anume că libertatea ta se întinde până la libertatea celuilalt și că acțiunile tale lasă amprente asupra celor din jurul tău și asupra comunității în care trăiești.

Egalitate de șanse: meritocrația și absența discriminărilor de orice fel sunt semne primare de sănătate pentru o societate democratică. Ne dorim ca acestea să devină realități definitorii ale societății românești.

Bun simț: pentru că este liantul tuturor celorlalte valori.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
3717/A/2012 64PJ 2012-09-10 2012-08-20

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti