FUNDATIA AUTONOM

Fundatie

Scop

Promovarea educatiei tinerilor,persoanelor cu lipsuri materiale, oprirea degradãrii educatiei și cercetãrii, protectiei mediului înconjurãtor,protectia animalelor domestice și sãlbatice,dezvoltarea și promovarea agriculturii ecologice, pãstrarea moștenirii culturale, instruirea fermierilor și a procesatorilor în domeniul ecologic și a actiunilor menite sã revigoreze relatiile armonioase între om și mediu ambient și elaborarea , implementarea și îmbunãtãtirea unui standard de productie și certificare a produselor ecologice, la nivel european.

Detalii

Tip Fundatie
CIF
Numar inreg. National 4293/B/2012
Numar inreg. Instanta 7718/279
Data inreg. Instanta
Pozitie
Numar Incheiere
Data Incheiere
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Str. Fermelor nr. 4,
Piatra Neamt , Neamț

 

Contacte organizatie

Contact oficial:

   031 400 4440

   [email protected]

 

Conturi bancare

Nu exista conturi bancare

Descriere

Înfiinţată în anul 2012, cu scopul de a promova educaţia, cercetarea, protejarea mediului înconjurător şi nu numai, Fundaţia Autonom a contribuit efectiv la sprijinirea unor proiecte importante pentru dezvoltarea educaţională şi ecologică a comunităţii din care face parte şi faţă de care şi-a manifestat în mod constant atât interesul, cât şi sprijinul financiar.

Fundația Autonom a fost înființată de către fondatorii companiei Autonom Rent-A-Car, cea mai mare companie de închirieri auto din România.

Fundaţia Autonom a conştientizat că o implicare activă în viaţa comunităţii oferă angajaţilor Autonom posibilitatea de a-şi manifesta coeziunea, dezvoltând relaţii interumane eficiente, stabilind contacte durabile cu mediul social, factorii de decizie şi beneficiarii proiectelor. Astfel, angajaţii Autonom au primit de la fondatorii companiei invitaţia şi, mai ales, autonomia de a se implica în acţiuni caritabile.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
4293/B/2012 7718/279 2012-10-09 2012-11-06

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti