FUNDATIA OLIMPICA ROMANA

Categorii: Susținerea copiilor și a familiei   Cluburi sportive   Sport de masa  

Scop

Sustinem dezvoltarea tinerilor sportivi, promovam sportul si valorile olimpice si suntem alaturi de sportivii aflati in situatii dificile de viata.

Detalii

Tip Fundatie
CIF 10988070
Numar inreg. National 3087/B/2003
Numar inreg. Instanta
Data inreg. Instanta 15 September 1998
Pozitie
Numar Incheiere 170
Data Incheiere 15 September 1998
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Str.Pictor Verona Arthur,nr.1,sector 1,
Bucuresti , București

 

Contacte organizatie

Office:

   +4 021 312 5973

   [email protected]

Malina Mircioiu:
Complexul Sportiv ”Ion Tiriac”

   [email protected]

Roxana Marinescu:
Complexul Sportiv ”Ion Tiriac”

   [email protected]

 

Conturi bancare

Nu exista conturi bancare

Descriere

POVESTEA FUNDATIEI OLIMPICE ROMANE

 

  Cum a inceput totul?

Visul oricarui sportiv de performanta este sa ajunga pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic. O astfel de performanta, care ne reprezinta peste hotare si ne pozitioneaza alaturi de marile natiuni ale lumii, necesita nu doar efort si pregatire, ci si fonduri.

Astfel, in 1998, la initiativa domnului Ion Tiriac si cu sprijinul Comitetului Olimpic Sportiv Roman, dar si al unor personalitati din domeniul sportului olimpic si de performanta, Fundatia Olimpica Romana isi incepea povestea.

Care este misiunea noastra?

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata. 

Ce valori ne definesc?

Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul organizatiei noastre. Principalele valori care ne ghideaza pasii, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii alaturi de care pornim la drum sunt:

 

 

Respectul – In lumea sportului il numim si fair-play si reprezinta un model de viata, un cod de legi care ne defineste structura morala si ne construieste ca oameni. Excelenta – Inseamna depasirea limitelor, oricare ar fi acelea. Necesita determinare, disciplina si mult curaj. Prietenia – Sportul ne invata sa facem echipa buna cu cei din jurul nostru, sa ii tratam pe ceilalti ca egali si sa gasim teluri comune, in jurul carora sa construim.

Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
3087/B/2003 1998-09-15 170 1998-09-15
3087/B/2003 15 2003-07-02 170 1998-09-15

Se completează cu \Schimbarea scopului Fundaiei se face numai de catre majoritatea fondatorilor in viata. Daca nici unul dintreţ fontatori nu mai este in viata, schimbarea scopului Fundaiei se face numai cu intrunirea votului a patru cincimi din numţărul membrilor consiliului director. In toate cazurile, schimbarea scopului Fundaiei se poate face numai daca acesta a fost realizat inţ totalitate sau in cea mai mare parte, ori daca acesta nu mai poate fi indeplinit.\.

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti