FUNDATIA CHANCE FOR LIFE

Categorii: Susținerea copiilor și a familiei  

Scop

Protectia drepturilor copiilor institutionalizati

Detalii

Tip Fundatie
CIF 13376750
Numar inreg. National 888/B/2000
Numar inreg. Instanta 6
Data inreg. Instanta
Pozitie
Numar Incheiere 96
Data Incheiere
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Bd. Timişoara nr. 61 Bl. C3, sc. 2, parter, apt. 23, sector 6,
Bucuresti 61318, București

 

Contacte organizatie

Office:
Cristina Niculae

   021 - 413 37 07

   [email protected]

 

Conturi bancare

LEI:
Donatii

RO06RNCB0090000537370001
BCR-Sucursala Lipscani

EURO:
Donatii

RO22RNCB0090000537370004
BCR-Sucursala Lipscani

Descriere


Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

Copiii români

Deşi s-a confruntat şi continuă să se confrunte cu multe probleme, noi credem cu putere că România este o ţară minunată în care trăiesc oameni foarte buni. Din păcate, exisă nenumărate comunităţi care trăiesc în izolare. Chiar şi în mijlocul marilor oraşe găsim oameni abandonaţi şi lipsiţi de speranţă. Fundaţia Chance for Life are convingerea că secretul care duce la dezvoltare este deţinut chiar de comunităţi şi de fiecare dintre oamenii care trăiesc acolo. Credem cu putere că soluţia pentru un viitor bun sunt copiii şi felul în care aceştia devin adulţi. De aceea, programele noastre se concentrează pe copii şi pe cei din jurul lor: familiile lor, profesorii lor, promotori ai unui mâine mai bun.

Societatea civilă

Chance for Life crede ca societatea civilă şi instituţiile publice au răspunerea celor mai importante funcţii ale societăţii: educarea minţilor oamenilor, protejarea sănătăţii şi stării lor de bine, şi a siguranţei lor. Rolul organizaţiilro neguvernamentale pentru dezvoltarea societăţii şi comunităţilor din Romania este unul crucial. ONG-urile reprezintă iniţiative ale unor oameni care nu au vrut să stea deoparte.
Din păcate, încrederea oamenilor în aceste instituţiile nonguvernamentale (ONG-uri) a fost serios afectată din cauza unei imagini greşite, incapacităţii acestora de a comunica şi din cauza unui management defectuos.
Pentru a recâştiga încrederea publicului, organizaţiile trebuie să fie transparente, să îşi analizeze şi să îşi comunice rezultatele. Fundaţia Chance for Life îşi mediatizează periodic rezultatele financiare, şi face publice rezultatele pe care programele şi activităţile sale le obţin.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
888/B/2000 6 2002-11-26 96 2000-05-16

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti