FUNDATIA LEADERS

Categorii: Educatie non-formala   Fundatii comunitare  

Scop

- să sprijine dezvoltarea personalăş i profesională a tinerilor;;- să organizeze programe, proiecte şi evenimete specifice în arţăş iPre străinătate;;- editarea de broşuri, reviste, publicaii, ţş.a.;- sprijinirea organizatorică, finanaciarăş i logistică a aciunilor iniţţiate deMarius Decusear alte persoane juridice sau fizice ş.a.

Detalii

Tip Fundatie
CIF 13136455
Numar inreg. National 914/B/2000
Numar inreg. Instanta 182F/2001
Data inreg. Instanta
Pozitie
Numar Incheiere sent.civ.173
Data Incheiere
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Strada Mihai Eminescu, Nr. 142, Apartament 2, Etaj 1, Sector 2,
Bucuresti , București

 

Contacte organizatie

Sediu Social:

   4021 311 09 46 0371149053| fax-4021/ 569 61 63

   [email protected]

 

Conturi bancare

LEI:

RO44BACX0000000031127310
UNICREDIT TIRIAC BANK

Descriere

Viziune, Misiune, Valori Viziune

Vrem sa fim cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune.

Misiune

Cream programe menite sa dezvolte potentialul de lider al fiecarui participant, bazate pe impartasirea de cunostinte, de experiente si de idei. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa se dezvolte, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

Valori

Incredere. Implicare. Integritate.

De ce LEADERS?

Fundatia LEADERS este despre aspiratiiexperiente inedite si valori. Organizatia s-a constituit in anul 2000, moment in care societatea romaneasca, post-comunista era lipsita de o componenta proeminenta de leadership. LEADERS si-a asumat astfel misiunea de a identifica lideri autentici, dar si de a responsabiliza viitoarea generatie de lideri, promovand un model de leadership in care schimbarea incepe de jos.

Fundatia LEADERS si-a dorit sa dezvolte un cadru in care actualii si viitorii lideri sa poata interactiona si sa isi coordoneze eforturile in vederea schimbarii societatii, o schimbare realizata prin educatie, modele autentice de leadership si o noua viziune asupra rolului tinerilor in conducerea societatii. Intelegerea conceptului si actiunilor de leadership de catre noua generatie de lideri, precum si incurajarea unei atitudini antreprenoriale in randul tinerilor romani sunt directiile pe care Fundatia LEADERS le urmeaza in programele oferite.

Un element de inovatie adus de Fundatia LEADERS este promovarea unei atitudini de leadership personal si infirmarea mitului conform caruia leadership-ul este exclusiv de natura politica. Leadership-ul este abordat ca o componenta esentiala in educatie, business, arta, sport sau societatea civila. El se invata direct de la practicieni dar capata o noua forma o data cu crearea unui nou lider.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
914/B/2000 182F/2001 2000-06-06 sent.civ.173 2000-06-06

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti