FUNDATIA " INIMA DE COPIL " GALATI

Categorii: Susținerea copiilor și a familiei  

Scop

Promovarea drepturilor copilului in Romania,in conformitate cu conventioa O.N.U.cu privire la drepturile copilului,document ratificat de Romania in septembrie 1990.

Fundatia Inima de Copil este o organizatie neguvernamentala infiintata in 1996 de un grup de voluntari si a carei misiune este aceea de a ajuta si a da speranta copiilor si tinerilor in dificultate, familiilor lor, prin cresterea calitatii vietii lor si sustinand integrarea lor in societate.

 

Detalii

Tip Fundatie
CIF 9076002
Numar inreg. National 1162/B/1996
Numar inreg. Instanta
Data inreg. Instanta 08 October 1996
Pozitie
Numar Incheiere 26
Data Incheiere 13 December 1996
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica
Data HG Utilitate Publica

Adrese organizatie

Str. Furnalistilor 24-Micro 20,
Galati , Galați

 

Contacte organizatie

Office:

   +40-236.312.199

   [email protected]

 

Conturi bancare

LEI:
Donatii

RO 98 RNCB 0141032886400001
BCR- Filiala Galati

EURO:
Donatii

RO 17 RNCB 0141032886400004
BCR- Filiala Galati

USD:
Donatii

RO 44 RNCB 0141032886400003
BCR- Filiala Galati

LIRE:
Donatii

RO 71 RNCB 0141032886400002
BCR- Filiala Galati

Descriere

Furnizam servicii care sustin indeplinirea misiunii noastre:

servicii sociale directe pentru copii si familii in dificultate, copii si tineri cu dizabilitati, tineri HIV+ sau din alte categorii marginalizate social, sprijin in instruire pentru specialistii care lucreaza in domeniul social, lobby si  advocacy pentru probleme si politici sociale legate de copil si familie.

 

Viziunea

A crea o lume mai buna si a sprijini visele copiilor, tinerilor si familiilor lor care au nevoie de sprijin, care sunt marginalizate sau defavorizate social.

Ei sunt cei in jurul carora Fundatia Inima de Copil a unificat eforturile donatorilor sai nationali sau internationali, a membrilor comunitatii locale, voluntarilor. Pentru noi este importanta alinarea suferintei, izolarii, protejarea drepturile fundamentale si implinirea viselor tuturor copiilor si familiilor  pe care le ajutam.

  Pe cine ajutam

Copii si familii sarace/ in dificultate

Copii cu dizabilitati si familiile lor

Tineri HIV+, cu dizabilitati sau din alte categorii defavorizate social

 

VALORILE Integritate personala si profesionala

Ne respectam promisiunile si urmarim sa actionam intotdeauna in conformitate cu misiunea si valorile organizatiei. Suntem intotdeauna transparenti in actiunile si deciziile noastre.

Dragoste si compasiune

Stim ca munca noastra este mai mult decat o profesie, decat un simplu serviciu. Intelegem sa ne implicam cu dragoste si compasiune. Ne angajam sa luam atitudine in fata neglijarii, a discriminarii, abuzului, saraciei, suferintei. Alegem sa luptam pentru drepturile copiilor si familiilor, sa fim vocea lor, a celor fara de voce.

Valorizare

Ii tratam egal, cu grija si respect pe cei pe care ii sprijinim, fara nici un fel de discriminare. Respectam si suntem recunoscatori pentru eforturile sponsorilor, donatorilor, finantatorilor, voluntarilor si personalului organizatiei, ale celor care ne ajuta sa ne implinim misiunea.

Imputernicire, responsabilizare

Accentul nostru este pus pe aducerea la indeplinire a viselor celor ajutati de noi, insotindu-i in parcursul lor si sprijinindu-i sa devina independenti si integrati activ in societate. Ne dorim sa promovam solutii pe termen lung  si incurajam copiii, tinerii si familiile pe care le ajutam sa fie o parte activa a procesului lor de schimbare. De asemenea, ne dorim ca ei€ž sa dea mai departe€, sa se implice la randul lor in sprijinul celor din jur.

Credinta si principiile morale crestine

Copiii si tinerii in dificultate pe care-i ajutam sunt de obicei victimele unor medii dezorganizate, profund afectate de suferinta si lipsa unor valori si principii morale. Credem ca, alaturi de servicii sociale, consiliere, educatie, cea care poate sa produca efecte pe termen lung si sa-i ajute in viata este credinta in Dumnezeu, Cel ce ne invata mila, iubirea si compasiunea, dreptatea, onestitatea si echitatea.


Amendamente organizatie

Numar inreg. National Numar inreg. Instanta Data inreg. Instanta Numar Incheiere Data Incheiere Descriere
1162/B/1996 1996-10-08 26 1996-12-13

Tranzactii finantare

Nu exista creatori definiti